Hizmet Alımı Sözleşmesi Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Statüsüne Geçirilmesi İçin İstenilecek Belgeler

Yayın Tarihi : 27/03/2018

HİZMET ALIMI SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA

ÇALIŞTIRILMAKTA OLAN İŞÇİLERİN SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİRİLMESİ İÇİN  İSTENİLECEK BELGELER

696 Sayılı KHK ve 01.01.2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Tebliğ gereği, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında hizmet alımı kapsamında çalışan taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçirilmesi ile ilgili yapılan sınav sonuç listeleri Üniversitemiz web sitesinde ve duyuru panosunda 12.03.2018 tarihinde ilan edilmiştir.

İlan edilen listede yer alan ve sürekli işçi kadrosuna geçmeyi hak kazananların aşağıda istenen belgeleri eksiksiz olarak 30.03.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar, Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şubeye teslim etmeleri gerekmektedir.

1.     Adli Sicil Belgesi, (E-Devletten alınacak)

2.     Asgari geçim indirimine esas aile durumu bildirim formu 2 adet, (Ek-1)

3.     Erkekler için Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınacak)

4.     İkametgâh Belgesi (E-Devletten alınacak)