Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçları

Yayın Tarihi : 10/02/2023

Değerli İdari Personelimiz;

"Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri gereğince Karadeniz Teknik Üniversitesince 04 Şubat 2023 tarihinde İlimizde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçları açıklanmıştır.

Yazılı sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar 13 Şubat 2023-17 Şubat 2023 (Mesai Bitimi) arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ-UZEM)’ ne iletilmek üzere Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Şube Müdürü kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şef kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Memur kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Tekniker (Harita) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (Bilgisayar Mühendisi) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (Gıda Mühendisi) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (İnşaat Mühendisi) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular