Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kesin Sınav Sonuçları

Yayın Tarihi : 06/03/2023
Değerli İdari Personelimiz;

"Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri gereğince Karadeniz Teknik Üniversitesince 04 Şubat 2023 tarihinde Üniversitemizde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Kesin Sonuçları unvanlar itibarıyla aşağıdaki listelerde açıklanmıştır.

İlgili Yönetmeliğin 13 üncü maddesi uyarınca, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilecek olan Sözlü Sınavın tarihi ayrıca duyurulacaktır.

İlgililere duyurulur.

Şube Müdürü kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şef kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Memur kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Tekniker (Harita) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (Bilgisayar) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (Gıda)  kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mühendis (İnşaat) kadrosuna başvuran adayların yazılı sınav kesin sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular