Baskan Akin’dan Rektör Uzun’a tebrik ziyareti

Yayın Tarihi : 10/05/2017

Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek, yeni görevinin hayirli olmasini diledi. Baskan Akin, “Bartin Üniversitesi bünyesinde yapilan çalismalar sehrimize deger katmakta, gelisimine katki saglamaktadir. Bu kapsamda yeni Rektörümüz ile birlikte uyum içerisinde çalisarak, üzerimize düsen sorumlulugu bundan sonra da yerine getirecegiz. Üniversitemizin Rektörü Uzun’a yeni görevinin hayirli olmasini diliyorum.” dedi.

Rektör Uzun ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek “Bartin Üniversitesi bulundugu konum itibariyle sehrimizin önemli bir markasi durumundadir. Üniversite olarak isbirligi içerinde Bartin ve çevresi basta olmak üzere ülkemizin gelisimine katki saglamak için gayret gösterecegiz. Hedefleri olan bir ülkenin mensuplari olarak üzerimize düseni en iyi sekilde yerine getirmek için çabalayacagiz.” diye konustu.