Bartin Üniversitesi Ögrencileri, Huzurevini Ziyaret Etti

Yayın Tarihi : 02/11/2015

Bartin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ögrencileri, Bartin 75. Yil Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinlerine çiçek verdi.

Bartin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Insaat Mühendisligi ve Çevre Mühendisligi Bölümünde okuyan ögrenciler örnek bir davranis sergilediler. Üniversitenin Kutlubey Kampüsünde toplanan ögrenciler, Bartin 75. Yil Huzurevine gelerek, burada kalanlari ziyaret etti. Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertugrul Erdogmus’un da yer aldigi ziyarette, ögrenciler huzurevi sakinlerine çiçek verdi. Ardindan ögrencilerle uzun süre sohbet eden huzurevi sakinleri, ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
Duygusal anlarin da yasandigi ziyarette Erdogmus ise bu tür faaliyetlerin siklikla yapilmasi gerektiginin altini çizerek, sosyal sorumluluk noktasinda gerçeklestirilen ziyaretin çok önemli oldugunu söyledi.