Bartin Üniversitesi KIK toplantisi yapildi

Yayın Tarihi : 28/04/2017

Bartin Üniversitesi Kurum Idari Kurulu (KIK) toplantisi yetkili sendika Egitim-Bir-Sen Bartin Subesinden yetkililerin katilimiyla gerçeklestirildi.

Bartin Üniversitesi’nde “Kamu Görevlileri Sendikalari ve Toplu Sözlesme Kanununun” yükümlülükleri geregince Kurum Idari Kurulu (KIK) toplantisi gerçeklestirildi. Toplantiya Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte Strateji Gelistirme Dairesi Baskani Ali Bulamaçci, Personel Dairesi Baskani Mehmet Ali Kaleli, Egitim-Bir-Sen Bartin Subesi Kurum Idari Kurulu Baskan Vekili  Ilyas Kara, Kurum Idari Kurulu Üyeleri Ekrem Kayis ve Mustafa Haral’in katilimiyla yapildi.

KIK toplantisinda ilgili kanunlar geregince öneriler gündeme alinarak görüsmeler gerçeklestirildi.