Bartin Üniversitesi Görevde Yükselme Sinavi Ilani

Yayın Tarihi : 01/07/2014

12/04/2014 tarihli ve 28970 sayili Resmi Gazetede yayimlanan “Yüksekögretim Üst Kuruluslari ile Yüksekögretim Kurumlari Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Degisikligi Yönetmeligi” hükümleri uyarinca EK-1 Tablo’da yer alan Üniversitemizde bos bulunan birimi, unvani, sinifi, derecesi ve sayisi belirtilen  “Sef, Bilgisayar Isletmeni ve Memur” kadrolari için Akdeniz Üniversitesi tarafindan 20 Eylül 2014 Cumartesi günü üniversitelerinde “Görevde Yükselme Sinavi” yapilacaktir. Üniversitemiz personeline ilanen duyurulur.

SINAVIN ILAN TARIHI      : 01/07/2014

SON BASVURU TARIHI     : 11/07/2014 (Mesai bitimine kadar)

SINAV TARIHI                     : 20/09/2014

SINAV YERI                         : AKDENIZ ÜNIVERSITESI

DAGITIMLI YAZI IÇIN TIKLAYINIZ

SINAV KAPSAMINDA ILAN EDILEN KADROLAR (EK-1) IÇIN TIKLAYINIZ

GIZLI YAPILACAK BASVURU DILEKÇESI (EK-2) IÇIN TIKLAYINIZ

NOT

1) Görevde Yükselme Sinavi’na katilmak isteyen personel,http://personel.akdeniz.edu.tr/tr web adresindeki Görevde Yükselme Sinav Ilanini dikkatlice inceledikten sonra yukaridaki linkteki Görevde Yükselme Sinavi Basvuru Dilekçesini (EK-2) doldurarak, dilekçeyi kapali zarf içerisine koyup zarfi çok siki bir sekilde kapattiktan sonrazarfin sol üst kösesine  adini, soyadini yazip imzalayarak  basvuru tarihinin son günü olan 11/07/2014 Cuma günü mesai bitimine kadar görev yaptigi birime teslim etmeleri, birimlerce de bu basvurularin toplanarak 18/07/2014 tarihi mesai bitimine kadar üst yazi ekinde Personel Dairesi Baskanligina gönderilmesi gerekmektedir.

2) Görevde Yükselme Sinavi'na katilacak personelin sorumlu oldugu sinav konulari http://personel.akdeniz.edu.tr/tr web adresinde yayimlanmaktadir.

3) Ilgili yönetmelik hükümleri geregince, Görevde Yükselme Egitimi  düzenlenmeyecektir.

4) Görevde Yükselme Sinavi'na,  ayliksiz izin ve diger kanuni izinlerini kullanan veya kullanacak olan personelimiz de basvurabilir.

UYARI: Igili yönetmelik hükümleri geregince ilan edilen kadronun 3 kati kadar adayin egitime tabi tutularak sinava alinmasi sarti kaldirilmis olup, ilan edilen kadrolar için yönetmelikte belirtilen genel ve özel sartlari tasiyan herkesin sinava girme imkani bulunmaktadir.