Bartın Üniversitesi Banka Promosyonu İhalesi

T.C.

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYON İHALE İLANI

1-    Kurum Adı                                                   : Bartın Üniversitesi

Adresi                                                          : Ağdacı Kampüsü, Merkez / BARTIN

Telefon / Fax                                                : (0378) 2235401 / (0378) 2235042

2-    İhale Konusu                                               : Banka Promosyon İhalesi

3-   İhale Usulü                                                   : Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü

4-   Kurumda Çalışan Personel Sayısı               : 919

5-  Kurum Personelinin Yıllık Nakit Akışı            :64.000.000 TL

6-  Promosyon İhalesinin Toplantı Yeri               : Rektörlük Toplantı Salonu

7-   Promosyon İhalesinin Tarih ve Saati            : 11/04/2018 Saat: 10:00

Banka Promosyonu İhale Komisyonu 29/03/2018 günü, saat 14:00’de yaptığı toplantıda, banka promosyon ihalesinde uyulacak kriterler ve şartnameyi hazırlayarak ilgili bankalara; Banka Promosyon İhalesi davet mektubu verilmesine karar vermiştir.

BANKA PROMOSYON İHALESİNDE UYGULANACAK KRİTERLER

1-   Banka Promosyon İhalesi ekte yer alan şartnamede belirtilen hususlar esas alınarak yapılacaktır.

2-   Banka Promosyon İhalesi Şartnamesi ve diğer belgeler www.bartin.edu.tr adresinde görülebilir.

3-   Şartnameye uygun ekonomik açıdan en uygun avantajlı teklif kapalı zarf ve açık arttırma usulleri ile belirlenecektir.

4-  Teklifler en geç 11/04/2018 tarihinde saat 10:00’a kadar Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonuna ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecek komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda zarflar açılarak teklif edilen fiyatlar açıklanarak açık arttırmaya başlanacaktır.

BANKA PROMOSYONU İHALE KOMİSYONU

EKLER: