Bartin Üniversitesi Hentbol Takimi Kupayla Döndü

Yayın Tarihi : 17/12/2013

Bartin Üniversitesi bayan hentbol takimi Üniversitelerarasi 2. Lig Hentbol Müsabakalarinda 3. oldu.

Bartin Üniversitesi spor basarilarina bir yenisini daha ekledi. Bartin Üniversitesi bay ve bayan hentbol takimi Tokat’ta düzenlenen Üniversitelerarasi 2. Lig Hentbol Müsabakalari’na katildi. Bayan Hentbol takimi ise çekismeli geçen mücadeleler sonucunda turnuvayi 3. olarak tamamladi. BESYO Ögr. Gör. Nigar Yaman ile Aras. Gör. Fatih Yasartürk’ün antrenörlügünü yaptigi Bartin Üniversitesi turnuvada, Gaziosmanpasa Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Nigde Üniversitesi, Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nin hentbol takimlariyla mücadele etti.

Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda yapilan karsilasmalar sonucunda erkeklerde 1. Gaziosmanpasa Üniversitesi, 2. Nigde Üniversitesi ve 3. Kastamonu Üniversitesi olurken bayanlarda 1. Gaziosmanpasa Üniversitesi, 2. Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi ve 3. Bartin Üniversitesi oldu.