Bartin MYO Müdürlügüne Yrd. Doç. Dr. Kivanç Bakir Atandi

Yayın Tarihi : 10/04/2017

Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürlügüne atanan Yrd. Doç. Dr. Kivanç Bakir, 1972 yilinda Ankara’da dogdu. Ilk, orta ve lise ögrenimini Bartin’da tamamladi. 1997 yilinda Hacettepe Üniversitesi Agaç isleri Endüstri Mühendisligi Bölümünden mezun oldu ve ayni bölümde arastirma görevlisi olarak göreve basladi. 2000 yilinda Hacettepe Üniversitesi Agaçisleri Endüstri Mühendisligi Anabilim Dalinda yüksek lisans, 2008 yilinda Gazi Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Egitimi Anabilim Dalinda Doktora ögrenimini tamamladi. 2009 yilinda Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda Mobilya ve Dekorasyon Programinda Ögretim Görevlisi olarak göreve baslayan Bakir, 2011 yilinda Yardimci Doçentlige atandi. 2012 yilinda Malzeme ve Malzeme Isleme Teknolojileri Bölüm Baskanligina atanan Bakir, 2012–2016 yillari arasinda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimciligi görevini yürüttü. Mobilya isletmeleri, agaç malzeme emprenye endüstrisi, üretim planlama, fabrika planlama, ürün tasarimi, mobilya endüstrisinde is kazalari ve is güvenligi konularinda çalismalar yürüten Yrd. Doç. Dr. Kivanç BaBartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürlügüne atanan Yrd. Doç. Dr. Kivanç Bakir, 1972 yilinda Ankara’da dogdu. Ilk, orta ve lise ögrenimini Bartin’da tamamladi. 1997 yilinda Hacettepe Üniversitesi Agaç isleri Endüstri Mühendisligi Bölümünden mezun oldu ve ayni bölümde arastirma görevlisi olarak göreve basladi. 2000 yilinda Hacettepe Üniversitesi Agaçisleri Endüstri Mühendisligi Anabilim Dalinda yüksek lisans, 2008 yilinda Gazi Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Egitimi Anabilim Dalinda Doktora ögrenimini tamamladi. 2009 yilinda Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda Mobilya ve Dekorasyon Programinda Ögretim Görevlisi olarak göreve baslayan Bakir, 2011 yilinda Yardimci Doçentlige atandi. 2012 yilinda Malzeme ve Malzeme Isleme Teknolojileri Bölüm Baskanligina atanan Bakir, 2012–2016 yillari arasinda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimciligi görevini yürüttü. Mobilya isletmeleri, agaç malzeme emprenye endüstrisi, üretim planlama, fabrika planlama, ürün tasarimi, mobilya endüstrisinde is kazalari ve is güvenligi konularinda çalismalar yürüten Yrd. Doç. Dr. Kivanç Bakir, evli ve bir çocuk babasidir.