Akademik Teşvik Ödeneği Sonuçları

Yayın Tarihi : 03/02/2020
Değerli Akademisyenlerimiz;

Akademik Tesvik Ödeneği Yönetmeliği” hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz öğretim elemanları tarafindan yapılan başvurular Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı tarafından incelenerek karara bağlanmıştır.

Edebiyat Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Eğitim Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Fen Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
İslami İlimler Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Bartın Orman Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Spor Bilimleri Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.
Bartın Meslek Yüksekokulu akademik teşvik ödeneği sonuçları için TIKLAYINIZ.

*Başvuru yapmasına rağmen listelerde yer almayan veya puanlarında düşme olan öğretim elemanlarının akademik teşvik başvuruları hakkında gerekçeli sonuçlar akademik birimlere resmi yazı ile gönderilecektir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeligi”nin 6 ncı maddesinin 6 ncı fıkrasında; “Komisyon kararlarına karşı duyuru tarihinden itibaren beş işgünü içinde yazılı olarak itiraz edilebilir. Komisyon itirazları, itiraz süresinin bittiği tarihten itibaren en geç beş işgünü içerisinde karara bağlar. Komisyonun vereceği kararlar kesindir.” hükmü yer almaktadir. Bu kapsamda, akademik tesvik ödenegi sonuçlarına itiraz edecek öğretim elemanlarının en geç 07 Subat 2020 tarihi mesai bitimine kadar Akademik Tesvik Düzenleme, Denetleme ve Itiraz Komisyonu Başkanlığına görevli oldukları birimlere kanıtlayıcı belgeleri ile birlikte basvuru yapmaları gerekmektedir.

Ilgililere duyurulur.

SON Duyurular