AKADEMIK TESVIK ÖDENEGI BASVURU SONUÇLARI

Yayın Tarihi : 30/01/2017

Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi” hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz ögretim elemanlari tarafindan yapilan basvurular, “Akademik Tesvik Düzenleme, Denetleme ve Itiraz Komisyonu”nun 30 Ocak 2017 tarihli toplantisinda görüsülerek karara baglanmistir.

Akademik Tesvik Ödenegi basvuru sonuçlari için TIKLAYINIZ.

“Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi”nin 6 nci maddesinin 6 nci fikrasinda; “Akademik Tesvik Düzenleme, Denetleme ve Itiraz Komisyonu kararlarina karsi duyuru tarihinden itibaren bes isgünü içinde yazili olarak anilan komisyona itiraz edilebilir. Komisyon, yapilan itirazlari, itiraz süresinin bittigi tarihten itibaren en geç bes isgünü içerisinde karara baglar. Akademik Tesvik Düzenleme, Denetleme ve Itiraz Komisyonunun verecegi kararlar kesindir.” hükmü yer almaktadir.

Bu kapsamda, akademik tesvik ödenegi sonuçlarina itiraz edecek ögretim elemanlarinin en geç 03 Subat 2017 tarihi mesai bitimine kadar Akademik Tesvik Düzenleme, Denetleme ve Itiraz Komisyonu Baskanligina yazili olarak basvuru yapmalari gerekmektedir.

Ilgililere duyurulur.