Akademik Tesvik Basvuru Sonuçlari

Yayın Tarihi : 08/02/2016

18/12/2015 tarihli ve 29566 sayili Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi kapsaminda Üniversitemiz ögretim elemanlari tarafindan yapilan basvurular Ön Inceleme Heyetleri ve Geçici Akademik Tesvik Komisyonu Baskanligi tarafindan degerlendirilmis olup, sonuçlara asagidaki listelerden ulasilabilmektedir.

Profesör kadrosunda bulunan ögretim elemanlarinin sonuçlarina ulasmak için tiklayiniz.

Yardimci Doçent kadrosunda bulunan ögretim elemanlarinin sonuçlarina ulasmak için tiklayiniz.

Ögretim Görevlisi kadrosunda bulunan ögretim elemanlarinin sonuçlarina ulasmak için tiklayiniz.

Arastirma Görevlisi kadrosunda bulunan ögretim elemanlarinin sonuçlarina ulasmak için tiklayiniz.

Okutman kadrosunda bulunan ögretim elemanlarinin sonuçlarina ulasmak içintiklayiniz.