BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına 2. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

Yayın Tarihi : 24/09/2020

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında lisansüstü 2. yedek liste sonuçları açıklanmış olup ilgili anabilim dallarına göre listeler aşağıda belirtilmiştir. Görülen lüzum üzerine daha önce duyurulan Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarının yanı sıra diğer tüm programlarımızda boş kalan kontenjanlar için ilk listede (11 Eylül 2020) belirlenen yedek adaylardan sıra gözetimi yapılarak  ilana çıkılmıştır. 

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların 24-25 Eylül 2020 tarihleri arasında (25 Eylül 2020 saat 17.30'a kadar)  https://form.bartin.edu.tr/lisansustu/lisansustu-kesin-kayit.html adresi üzerinden online kayıtları alınacaktır.

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında birden fazla programa kesin kayıt hakkı kazanan adayların tek bir program için kesin kaydını yaptırmaları gerekmektedir.

İlk asil listeden kesin kayıt hakkı kazanan uluslararası öğrencilerin başvuruları 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam etmektedir.

E-Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi geçerli olacaktır. 

Herhangi bir üniversitede mevcut tezli yüksek lisans veya doktora kaydınız var ise kesin kaydınız yapılamaz.

Tezsiz yüksek lisans veya ön lisans kaydınız bulunuyor ise 140 TL harç ücreti ödemeniz gerekmektedir.

Öğrenim ücreti ve katkı payı ödemeleri Ziraat Bankası veya Halk Bankası ATM’lerinden T.C. kimlik numarası ile yapılacaktır.

 
ELEKTRONİK  KESİN KAYITTA YÜKLENMESİ GEREKEN EVRAKLAR

  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Lisans ve Yüksek lisans diplomalarının aslı  veya onaylı sureti
  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Yüksek lisans mezun not durum belgelerinin (Mezun Transkript) aslı veya onaylı sureti
  • ALES Sonuç Belgesi (Başvuruda kullanmış olduğunuz)
  • YDS, YÖKDİL veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen benzer sınavların sonuç belgesi (Doktora Programları İçin)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • Yurt dışından alınmış lisans ve yüksek lisans diplomaları için YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi.

SONUÇLAR

SON Duyurular