Üniversitemizin ‘Gönüllü Elçileri’ TRT Haber ekranlarında olacak

Üniversitemizde eğitimlerine devam eden uluslararası öğrencilerimizin hayat hikâyelerinin yansıtılacağı TRT Haber’in “Gönüllü Elçiler” programı 2 Mart 2019 Cumartesi günü saat: 14.35’de yayınlanacak.

Farklı üniversitelere konuk olarak uluslararası öğrencilerin aldıkları eğitim-öğretimi, şehirle olan etkileşimlerini ve sosyal yaşamlarına dair hikâyelerin yansıtıldığı TRT Haber “Gönüllü Elçiler” programının bu haftaki konuğu Üniversitemizin uluslararası öğrencileri olacak.

3 farklı kıta, 19 farklı ülkeden gelerek Üniversitemizin farklı bölümlerinde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimizin yer alacağı “TRT Haber Gönül Elçileri” programı 2 Mart 2019 Cumartesi günü saat: 14.35’de yayınlanacak.

Programda, uluslararası öğrencilerimizle yapılan röportajların yanı sıra eğitim, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde yer almaları, sosyal yaşantıları ile kültürel etkinliklere katılımları aktarılacak.

Ayrıca “Gönüllü Elçiler” programında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile yapılan özel röportaja da yer verilecek.


BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti