Üniversitemizde Büyük Önder Atatürk anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81’inci yıl dönümünde Üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81’inci yılında Üniversitemiz Ağdacı Kampüsündeki Atatürk Büstü önünde bir tören düzenlendi.

Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı tarafından Atatürk Anıtı'na çelengin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte katılımcılar Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Ardından okunan İstiklal Marşı ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Anma törenine çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise Cumhuriyet Meydanında il protokolü ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen anma törenine katıldı.
BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi Rektör Uzun, TRT EBA “Hedefe Doğru” programına konuk oldu BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BARÜ’nün paydaşı olduğu projeyle tarihin dijital olarak aydınlatılması hedefleniyor BARÜ ‘Psiko-Fest’ yüzlerce kişiyi bir araya getirdi Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısına katıldı