Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz “5. Tralli Travma Rallisi” Yarışmasından 2.’ lik Madalyası ile Döndü

Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programından Öğr. Gör. Erhan ŞEKER ve Öğr. Gör. Pelin SARIKAYA ŞEKER’ in  koordinatörlüğünde, ikinci sınıf İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinden  1. ekip olarak  Berke SARI, Murat BOYRAZ, Muhammed TORU, Şevval Nur ÇIRLAK ve 2. ekip olarak Gaye AKGÜNEŞ,  Emre Mert SEYREK, Kerim KARACAN, Melike TOPÇU yarışmaya katıldı.

Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleşen yarışmaya tüm Türkiye’ den 18 Üniversitenin İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerinden 38 Ekip (152 öğrenci) katıldı. Öğretim elemanlarının da yakından takip ettiği yarışmada öğrenciler almış oldukları eğitimleri uygulama fırsatı buldu. Yüksekten düşme, tiraj, araç içi trafik kazası, dar alanda acil yardım, ileri yaşam desteği ve medikal aciller etaplarının bulunduğu rallide öğrencilerimiz Bartın Üniversitesini başarıyla temsil ederek “ Triaj Etabında ” ikincilik ödülüne layık görülmüşlerdir. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.
BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi