Rektör Uzun’un “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“29 Ekim 1923 tarihi, çağ açıp kapatmaya mazhar olan bir milletin büyük fedakârlıklarla kazandığı milli mücadelesinin Cumhuriyet ile taçlandırıldığı gündür. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96’ncı yılını kutlamanın gururunu yaşadığımız bugünde, aynı irade ve kararlılıkla vatanımıza göz dikenlerin karşısında dimdik ayaktayız. Millet olmanın bedelini büyük zorluklardan geçerek ödeyen ecdadımızın bizlere bıraktığı mirası yine aynı iradeyle gelecek nesillere taşımak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kararlılığıyla hâkimiyetin millet iradesinde olduğunu ilan eden bu aziz Millet, inancından da aldığı güçle 2023 hedefi, 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşacaktır. Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ile ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”
BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi Rektör Uzun, TRT EBA “Hedefe Doğru” programına konuk oldu BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BARÜ’nün paydaşı olduğu projeyle tarihin dijital olarak aydınlatılması hedefleniyor