Rektör Uzun’dan TSO’ya Tebrik Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı görevine yeniden seçilen Halil Balık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun beraberinde Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile birlikte 13 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonrasında Bartın TSO Başkanlığına seçilen Halil Balık ve Meclis üyelerini tebrik etti.

Rektör Uzun yeni dönemin Bartın’a hayırlı olmasını dileyerek Üniversite-Kamu-Sanayi arasındaki işbirliğine vurgu yaptı.

Rektör Uzun, “Yaşadığımız bölgeye değer katmak istiyorsak işbirliklerine önem vermeliyiz. Bu işbirliğinin en güzel örneklerinden birini düzenlemiş olduğumuz “Bartın Üniversitesi II. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde görüyoruz. Kamu ve sanayinin destekleri ile düzenlediğimiz bu etkinliğin çıktılarının bölgemize değer katacağına inanıyorum.” dedi.

Ziyarette gelecekte yapılması planlanan işbirliklerine de değinen Rektör Uzun, Bartın Üniversitesi ve TSO ortaklığından kurulacak bir teknokentin ülkemizin teknoloji atağına katkı sunmasının yanı sıra bölgesel gelişmişliği de arttıracağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balık, Bartın TSO olarak Bartın Üniversitesi ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti