Ögrenci Konseyi Yemekhaneyi Gezdi

Bartin Üniversitesi Ögrenci Konseyi Baskani Emre Kanbil ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Saglik kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz rehberliginde üniversite yemekhanesi gezdirildi. Yemeklerle ilgili olarak yemeklerde margarin kullanilmadigi, et ve benzeri ürünlerin -18 derece, sebzelerin 4 derece olmak üzere iki farkli soguk hava deposunda saklandigini, yemekhanede çalisanlarin hijyenik kosullarda çalistigini gördüler.

Ögrenci konseyi Baskani Emre Kanbil, Yemekler 11:00 ve 14:00 saatleri arasinda sicak tutuldugunu, yemek listesinin aylik olarak diyetisyen ve gida mühendisi beraberliginde hazirlandigini gördük.” dedi.  Ögrenci kimlik kartlarina para yüklemede bozuk para kullanilmasinin makinede arizaya yol açtigini ve ögrencilere verilen hizmetin aksamamasi için makinelerin kagit paraya geçirildigini belirten Kanbil, “Kartinda para kalan ögrencilerin yil sonunda parasini geri alma hakkina sahip oldugunu ögrendik.” diye konustu.

Rektör Uzun, ÜNİDES projelerini başarıyla tamamlayan öğrencilerle buluştu BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı BARÜ kütüphaneleri 24 saat ilgi görüyor BARÜ’nün enerji yönetimi çalışmaları uluslararası standartlarda sürdürülüyor BARÜ Haber Bülteni 59. Sayı Yayımlandı BARÜ, TÜBİTAK tarafından desteklenen 4 projesiyle geleceği hedefliyor BARÜ’nün endemik türler ve sürdürülebilirlik çalışmalarına TÜBİTAK’tan destek BARÜ’nün kalite yolculuğu ön lisans programlarıyla devam ediyor BARÜ’nün projesiyle şehrin salep yetiştiriciliğine katkı verilecek BARÜ’nün BİRUS projesi COP16 Riyad’da ilgiyle takip edildi