Ögrenci Konseyi Yemekhaneyi Gezdi

Bartin Üniversitesi Ögrenci Konseyi Baskani Emre Kanbil ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Saglik kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz rehberliginde üniversite yemekhanesi gezdirildi. Yemeklerle ilgili olarak yemeklerde margarin kullanilmadigi, et ve benzeri ürünlerin -18 derece, sebzelerin 4 derece olmak üzere iki farkli soguk hava deposunda saklandigini, yemekhanede çalisanlarin hijyenik kosullarda çalistigini gördüler.

Ögrenci konseyi Baskani Emre Kanbil, Yemekler 11:00 ve 14:00 saatleri arasinda sicak tutuldugunu, yemek listesinin aylik olarak diyetisyen ve gida mühendisi beraberliginde hazirlandigini gördük.” dedi.  Ögrenci kimlik kartlarina para yüklemede bozuk para kullanilmasinin makinede arizaya yol açtigini ve ögrencilere verilen hizmetin aksamamasi için makinelerin kagit paraya geçirildigini belirten Kanbil, “Kartinda para kalan ögrencilerin yil sonunda parasini geri alma hakkina sahip oldugunu ögrendik.” diye konustu.

Rektör Uzun’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı BARÜ’lü öğrenciler dünyadaki insan hakları ihlallerine karşı çadır nöbetinde BARÜ, eğitim iş birliklerine bir yenisini daha ekledi BARÜ’lü öğrenciler 2 farklı projeyle 2 ödülün sahibi oldu BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi BARÜ’lü araştırmacı Dr. Çağlar’a, Genç Araştırmacı Ödülü BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında BARÜ, yeni açılan programlarıyla yarınlarımıza değer katmaya devam ediyor BARÜ’de farklı yönleriyle hemşirelik mesleğinin önemi konuşuldu BARÜ, ihtisaslaşan üniversiteler ile bir araya geldi