KPSS ve Kamu Hizmetlerine Giriş Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜKARMER) tarafından 15 Nisan 2019 tarihinde Üniversitemiz öğrencilerini bilgilendirmeye yönelik olarak Devlet Personel Başkanlığı uzmanları tarafından “KPSS ve Kamu Hizmetine Giriş” konulu seminer düzenlendi.

Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanı Hanife Özer, Devlet Personel Uzmanı Serkan Yüksel ve Devlet Personel Uzman Yardımcısı Mehmet Günaydın’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerlerde,  Üniversitemiz öğrencilerine KPSS ve kamu hizmetine girişin mevzuat altyapısı hakkında ayrıntılı bilgi verilerek; kamu sektöründe istihdam türlerinin usul ve esasları, KPSS ve kurumsal giriş sınavlarının içerikleri ile meslek gruplarına giriş sınavında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgiler ve istatistiki veriler öğrencilerle paylaşıldı.

Seminerin sonunda katılımcı öğrencilere Devlet Personel Başkanlığı yayımları takdim edildi.
BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi BARÜ’lü araştırmacı Dr. Çağlar’a, Genç Araştırmacı Ödülü BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında BARÜ, yeni açılan programlarıyla yarınlarımıza değer katmaya devam ediyor BARÜ’de farklı yönleriyle hemşirelik mesleğinin önemi konuşuldu BARÜ, ihtisaslaşan üniversiteler ile bir araya geldi BARÜ’de kolesterol seviyesini düşürücü yeni formüller geliştirilecek BARÜ, yeni veri merkeziyle daha güçlü BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu BARÜ’nün projesiyle yeni nesil teknolojilerle DHFR enzimi üretilecek