Kadın Girişimciler Rektör Uzun’u ziyaret etti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Şahiner ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret etti.

Rektör Uzun ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür etti. Görüşmede Başkan Şahiner, Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkında Rektör Uzun’a bilgi verdi. Üniversite ve girişimcilik konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi BARÜ’lü araştırmacı Dr. Çağlar’a, Genç Araştırmacı Ödülü BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında BARÜ, yeni açılan programlarıyla yarınlarımıza değer katmaya devam ediyor BARÜ’de farklı yönleriyle hemşirelik mesleğinin önemi konuşuldu BARÜ, ihtisaslaşan üniversiteler ile bir araya geldi BARÜ’de kolesterol seviyesini düşürücü yeni formüller geliştirilecek BARÜ, yeni veri merkeziyle daha güçlü BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu BARÜ’nün projesiyle yeni nesil teknolojilerle DHFR enzimi üretilecek