Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi.

BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi BARÜ’lü araştırmacı Dr. Çağlar’a, Genç Araştırmacı Ödülü BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında BARÜ, yeni açılan programlarıyla yarınlarımıza değer katmaya devam ediyor BARÜ’de farklı yönleriyle hemşirelik mesleğinin önemi konuşuldu BARÜ, ihtisaslaşan üniversiteler ile bir araya geldi BARÜ’de kolesterol seviyesini düşürücü yeni formüller geliştirilecek BARÜ, yeni veri merkeziyle daha güçlü BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu BARÜ’nün projesiyle yeni nesil teknolojilerle DHFR enzimi üretilecek