Dr. Öğr. Üyesi Melih Onuş dualarla anıldı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Melih Onuş için dua programı düzenlendi.

İzinli olduğu dönemde Ankara’da yakalandığı Koronavirüs (Covid-19) hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Melih Onuş, dualarla anıldı. Kutlubey Kampüsü içerisinde yer alan Fatih Cami’nde düzenlenen dua programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Onuş’un mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda hep bir ağızdan dualar edilerek Onuş’un ailesi, yakınları ve tüm sevenleri için sabır ve metanet dilendi.

Bartın Üniversitesi ailesi olarak çok üzgün olduklarını dile getiren Rektör Uzun, “Genç bir bilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınları ile Bartın Üniversitesi ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

BARÜ’nün projesiyle yeni nesil teknolojilerle DHFR enzimi üretilecek BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu