Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’ne yeni atama

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Bartın Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Cengiz vekaleten atandı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan Bartın Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Cengiz göreve başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Cengiz’i tebrik ederek, “Spor Bilimleri Fakültemizin kurulmasıyla fakülte sayımızı 9’a çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bartın Üniversitesi olarak bölgemize ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için bilimsel anlamda gösterdiğimiz gayretin yanında, spor alanında da söz sahibi olma hedefimiz var. Bu kapsamda akademik anlamda alınan başarıların yanında öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası noktada katıldığı müsabakalarda ise bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandırıyor. Sadece ulusal çapta gerçekleştirilen müsabakalarda değil, aynı zamanda uluslararası yarışmalarda da dereceler elde ediyor, şampiyonlar çıkarıyoruz. Bu düşüncelerle Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Bülent Cengiz’i tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

‘Yeni YÖK’ anlayışıyla birlikte Yükseköğretim Kurulu’nda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek ve öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulunmak üzere Üniversitemizi ziyaret eden Yükseköğretim Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu vermiş olduğu konferanstan sonra Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr Bülent CENGİZ'e hayırlı olsun dileklerini iletti.
BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi