Adalet Komisyonu Başkanı Şaffak’tan Rektör Uzun’a iade-i ziyaret

Bartın Adalet Komisyonu Başkanlığı görevine atanan Engin Şaffak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a iade-i ziyarette bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinden, Bartın Adalet Komisyonu Başkanlığı görevine atanan Engin Şaffak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsündeki Rektörlük Makamında gerçekleştirilen iade-i ziyarette Rektör Uzun, Adalet Komisyonu Başkanı Şaffak’a yeni görevinden dolayı tebriklerini ileterek, hayırlı olmasını diledi.

Şaffak ise gösterdiği yakın ilgiden dolayı Rektör Uzun’a teşekkür etti.
BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi