Rektör Uzun’un Kurban Bayramı mesajı

Yayın Tarihi : 30/07/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günlerdir. Bu coşkunun her zaman yaşanmasını, evlerimizden ve ülkemizden eksik olmamasını diliyorum” dedi.

Kurban Bayramı’nın İslam Âlemine ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Rektör Uzun, “Bayramlar bize her zaman birlik ve beraberliğimizi hatırlatan, dayanışma ve kardeşliğimizin pekiştirildiği mukaddes günlerdir. Her bayramın ayrı bir anlamı olsa da bu bayramın bizler için farklı bir anlamı daha mevcut. Küresel bir salgının yaşandığı bu dönemde geçmiş bayramlara oranda daha dikkatli ve titiz olmamız gerekiyor. Hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için bayram süresince sosyal mesafeye özen göstermeli, hijyen koşullarını en üst seviyeye çıkarmalıyız. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarına kulak verirsek huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçireceğimize gönülden inanıyorum. Bu duygularla mübarek Kurban Bayramı’nı, en kalbi duygularımla kutluyor; başta Bartın Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm halkımız ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.