Rektör Uzun’dan Vali Güner’e hayırlı olsun ziyareti

Yayın Tarihi : 07/11/2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bartın Valiliği görevine atanan Sinan Güner’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü görevinden Bartın Valiliği görevine atanan Sinan Güner’e hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Bu kapsamda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Güner’i ziyaret etti.

Rektör Uzun ziyarette Vali Güner’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner ise üniversitenin Bartın için öneminden bahsederek, Rektör Uzun’a teşekkür etti.