‘Öğretmenler Günü Müzik Şenliği’ gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 27/11/2018
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından “Öğretmenler Günü Müzik Şenliği” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Mimar Sinan Dersliği Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü Müzik Şenliği” saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Müzik şenliğinin açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlerimize armağan ettiği, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmen adayı Eğitim Fakültesi öğrencilerimize kutlu olsun.” dedi.

Ardından geçilen etkinlikte Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından “Öğretmen Olmak” adlı bir müzik dinletisi yapıldı. “Bir Başkadır Benim Memleketim”, “Benim Adım Öğretmen” gibi parçaların seslendirildiği program katılımcıların büyük beğenisini aldı.

Müzik Kulübü öğrencilerinin de sahne aldığı etkinlikte seslendirilen parçalarla öğrenciler doyasıya eğlendi.