Bir Fikir On Düşünce

Yayın Tarihi : 11/02/2020
Üniversitemiz Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü bünyesinde proje odaklı gelişimini sürekli ileriye taşıyacak faaliyetleri gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf etmektedir. Bu amaçla, üniversitemizdeki proje kültürünün yaygınlaştırılması, üniversite içindeki farklı birimlerde görev yapan hocalarımızın olası işbirlikleri ile ilgili beyin fırtınası yapması, proje fikrine katkı sunabilecek ekip arkadaşlarını belirlemesi amacıyla “Bir Fikir On Düşünce” sloganı ile proje etkinlikleri düzenlenmesi amaçlanmıştır. Etkinlikler çerçevesinde Koordinatörlüğümüz bünyesinde her ayın son haftası içerisinde belirlenecek uygun bir gün ve yerde fikirlerin sunulması, iç ve dış kaynaklı fonlar hakkında bilgilendirme yapılması, proje örneklerinin incelenmesi planlanmaktadır.

Gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik çerçevesinde, yeni fikirlere açık proje öneri sahiplerine bilimsel destek sağlamak, başta Üniversitemiz misyon farklılaşması ve ihtisaslaşma alanında olmak üzere farklı alanlarda projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak hedeflenmiştir.

Bu kapsamda, fikirlerini paylaşmak isteyen tüm hocalarımızın pto@bartin.edu.tr e-posta adresinden ya da 5355 dâhili numaradan Proje ve Teknoloji Ofisi ile irtibata geçmeleri rica olunur.