Bartın Şehir Tarihi (İlk Çağdan Bugüne)

Yayın Tarihi : 20/10/2020

Program Adı

Bartın Şehir Tarihi (İlk Çağdan Bugüne)

Son Başvuru Tarihi

27 Ekim 2020 Salı Günü

Başvurular çevrimiçi/online alınacaktır.

Online kayıt için tıklayınız.

Program Zamanı

28 Ekim 2020 Çarşamba Günü

Saat: 15:00

Program İçeriği

İlk Kuruluş Yıllarından Bugününe Bartın ve Çevresinin Kronolojik Olarak Tarihsel Anlatımı.

Programın Kazanımı

Bartın şehir tarihi hakkında bilgi sahibi olunur.

Program Süresi

1 Saat

Ücret
Katılım ücretsizdir.

Program Şekli

Canlı Uzaktan Eğitim

Kontenjan

100 kişi ile sınırlıdır.

Kimler Katılabilir

Dileyen herkes katılım sağlayabilir.

Belge

• Program sonunda katılımcılara E-KATILIM BELGESİ verilecektir.
  • Katılımcılar dilerse basılı belge talebinde bulunabilecek olup, belgeler karşıdan ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Eğitmen

Dr. Öğr. Üyesi Tunay KARAKÖK

Dr. Tunay KARAKÖK, 1984 yılında Zonguldak ili Devrek İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Devrek Fatih İlkokulu ve Devrek Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okullarında, ortaöğrenimini ise 2002 yılında Devrek Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamladı.  2007 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini 2010 yılında Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı’nda tamamlayan KARAKÖK, doktora eğitimini 2020 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tarih ve Medeniyet Araştırmaları Anabilim Dalı’nda tamamladı. 2008-2012 yılları arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümüne bağlı olarak Tarih Okutmanı, 2012-2020 yılları arasında Bartın Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi olarak görev yapmış olan KARAKÖK, Eylül 2020 tarihinden beri aynı bölüm ve Anabilim Dalın’nda Dr. Öğr. Üyesi olarak çalışmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmekte olan KARAKÖK, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Programa Giriş ve Kullanıcı Bilgileri

Kayıt yaptıran tüm katılımcılar için Kullanıcı Adı ve Şifre Bilgilendirmesi;

Sisteme giriş için Kullanıcı adı ve Şifre bilgileri eğitim öncesinde kayıt sırasında vermiş olduğunuz mail adresine gönderilecektir.

Program Giriş Linki;
eders.bartin.edu.tr

Bilgi için;

Durdane AKKAŞ

dakkas@bartin.edu.tr

bunsem.bartin.edu.tr

Online kayıt için tıklayınız.

Etkinlik Yeri
: ONLİNE