Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-06)

Yayın Tarihi : 21/01/2020
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokuluna ve Rektörlüğe bağlı birimlere alınacak öğretim görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

2019-033   Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2019-034   Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2019-035    Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*2019-036   Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2019-037   Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2019-038   Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ön değerlendirme sonuçlarında jürinin kararı gereğince düzeltme yapıldı.

SON Duyurular