Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-05) Öncelikli Alanlar

Yayın Tarihi : 17/01/2020
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesine alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

2019-029 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

2019-030 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

2019-031 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Sosyal Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

2019-032 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

SON Duyurular