Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-04)

Yayın Tarihi : 29/11/2019
Üniversitemiz Fen Fakültesi, Bartın Meslek Yüksekokulu ile Kalite Koordinatörlüğüne alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.
Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

2019-026 Fen Fakültesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2019-027 Bartın Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2019-028 Rektörlük Kalite Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular