Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-01)

Yayın Tarihi : 08/07/2019

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Rektörlük bünyesine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerimi Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü  İslam Sanatları ve Dini Musiki Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü  Siyer-i Nebi ve İslam Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Rektörlük (Kalite Koordinatörlüğü) Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular