Üniversitemiz yerleşkelerinde karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler oluştu

Bartın’da etkili olan kar yağışıyla birlikte yerleşkelerimizde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Bartın’da Aralık ayı sonunda yağan karın ardından bu hafta sonu da etkili olan kar yağışı Üniversitemiz yerleşkelerini beyaza bürüdü. İletişim Koordinatörlüğü tarafından çekilen fotoğraf ve videolara kartpostallık görüntüler yansıdı.

Türkiye’nin en iyi 10’uncu, Dünya’nın ise 189’uncu yeşil kampüslerine sahip olan Üniversitemizde, derslik, idari ve araştırma binaları ile birlikte yeşil alanlarda güzel görüntüler oluştu. Üniversite personeli ve öğrencilerin eşsiz manzara ile fotoğraflar çektirirken, yerleşkelerde yer alan köpeklerin ise karın keyfini çıkardığı karelere yansıdı.





BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti