Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesine Yeni Atama

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Sevim Çelik Atandı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sevim Çelik göreve başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Çelik’i tebrik ederek, “Sağlık Bilimleri Fakültemizin kurulmasıyla ülkemizin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu kalifiyeli insan gücüne destek sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl üniversite yerleştirme sonuçlarına göre Sağlık Bilimleri Fakültemize bağlı hemşirelik bölümü, yüzde 100’lük doluluk oranına ulaştı. Gelecek yıllarda fakülteye açacağımız yeni bölümlerde de aynı doluluk oranına ulaşacağımızı düşünüyorum. Değerli hocamız Prof. Dr. Sevim Çelik’in de Bartın Üniversitesi ailesine katılması ile birlikte Sağlık Bilimleri Fakültemiz bilimsel anlamda adından söz ettirmeye başlayacaktır. Bu düşüncelerle Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sevim Çelik’i tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.
BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi