Üniversitemiz öğrencisi Doğucan Şevik, Türkiye Şampiyonu oldu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Doğucan Şevik, Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen “Özer Baysaling Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası, Avrupa Milli Takım Seçmeleri” tamamlandı. İstanbul Pendik’te gerçekleştirilen müsabakalarda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Doğucan Şevik, Büyük Erkekler - 168 cm Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu oldu.

Aldığı başarıdan dolayı Doğucan Şevik’i tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Üniversitemiz öğrencileri olan genç sporcularımız her alanda gösterdikleri üstün performansla üst sıralarda yer almaya, madalyalar toplamaya ve kupalar kaldırmaya devam ediyor. Türk Sporuna değer katma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Spor Bilimleri Fakültemizin tüm bileşenleri bu hedefle durmadan çalışıyor. Gerek ulusal gerek ise uluslararası alanda alınan başarılara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Çok çalışarak ve azmederek alınan bu başarılarla gurur duyuyor, Doğucan Şevik ile birlikte tüm sporcularımızı ve onları geleceğe hazırlamak için büyük gayret gösteren akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Bartın Üniversitesi olarak sporun birçok dalında gösterdiğimiz bu başarılar olimpiyat dereceleriyle taçlanacaktır” dedi.


BARÜ, patent ve faydalı model başvurularında Türkiye üçüncüsü BARÜ, Asya Üniversiteleri Sıralaması’nda ilk 400’de Rektör Uzun, koltuğunu çocuklara devrederek sevinçlerine ortak oldu BARÜ’lü güreşçi Alihan Bayraktar, olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil edecek BARÜ’de akreditasyon çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor BARÜ’de kalite süreçleri tescillenen program sayısı 25’e yükseldi BARÜ’lü öğrencilerin AB destekli projesinde çalışmalara başlandı BARÜ’lü halterci Kaan Kahriman, 3 madalyayla Avrupa şampiyonu oldu BARÜ’lü öğrencilerin ulaştırma alanına yönelik 2 projesi ödül kazandı BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu