Üniversitemiz Kampüslerinde karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler oluştu

Bartın’da hafta sonundan bu yana etkili olan kar yağışıyla birlikte Üniversitemiz kampüslerinde kartpostallık görüntüler oluştu.

Bartın’da Cumartesi gününden itibaren yağan kar yağışı Üniversitemiz kampüslerini beyaza bürüdü. Ağdacı ve Kutlubey kampüslerinde kar kalınlığı 60 santimetreyi bulurken, Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün objektiflerine kartpostallık kareler yansıdı.

Türkiye’nin en yeşil kampüsleri arasında yer alan Üniversitemizde derslik, idari ve araştırma binaları ile birlikte yeşil alanlarda güzel görüntüler oluştu. Üniversitemiz personeli ve kampüslere gelen bazı öğrenciler oluşan eşsiz manzara karşısında fotoğraflar çektirdi. Kampüslerde yer alan köpeklerin de karın keyfini çıkardığı fotoğraf karelerine yansıdı.

Üniversitemizin karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kampüslerde, kar yağışı devam ediyor.


BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti