Üniversitemiz Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Dersliklerinde kısa bir sunumun yapıldığı ziyarette öğrencilere ilk olarak üniversitenin genel yapısı ve fakülteleri hakkında bilgiler verildi. Sunumun ardından Bartın Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünde görevli Uzman Burak Ceylan ve İslami Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Nihat Durmaz’ın eşlik ettiği öğrenciler derslikleri ve laboratuvarları gezerek burada yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Ziyaret öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

BARÜ’de Geleneksel Kariyer Günleri heyecanı yaşandı BARÜ, akreditasyon başarılarına yenisini ekledi BARÜ’lüler yerli üretim ZİHA’larıyla maliyet ve zamandan tasarruf sağlıyor BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek Bartın’ın genç iş insanlarından Rektör Uzun’a ziyaret Rektör Uzun’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı BARÜ’lü öğrenciler dünyadaki insan hakları ihlallerine karşı çadır nöbetinde BARÜ, eğitim iş birliklerine bir yenisini daha ekledi BARÜ’lü öğrenciler 2 farklı projeyle 2 ödülün sahibi oldu BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi