Rektör Uzun, TBMM Başkanı Şentop’u ziyaret etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100. yılında yeniden Meclis Başkanı olarak seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

TBMM’nin 100. yılında 29. Meclis Başkanı olan Şentop’a hayırlı olsun dilekleri ileten Rektör Uzun, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Rektör Uzun, Üniversitemizin tüm bileşenleriyle bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınması için durmadan çalışmaya devam ettiğini de aktararak, TBMM Başkanı Şentop’a yakın ilgileri ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Üniversitemizdeki çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden TBMM Başkanı Şentop ise ziyaretleri dolayısıyla Rektör Uzun’a teşekkür etti.


BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi