Rektör Uzun, BRTV’ye konuk oldu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BRTV’de yayınlanan programda, Üniversitemizin dünü, bugünü ve hedeflerini anlattı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BRTV’de yayınlanan programda Üniversitemizin gelişiminden bahsetti. Üniversite tercihi yapacak öğrenciler için “Neden Bartın Üniversitesi?” sorusuna cevaplarının verildiği programda, başarılı gazeteci Tunakan Yıldırım’ın sunumuyla  gerçekleştirildi.

Programda; Üniversitemizdeki eğitim-öğretim, araştırıma-geliştirme çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler aktarıldı. Ayrıca, uluslararası öğrencilerle yapılan röportajların da yer verildiği yayınlarda, Rektör Uzun, Üniversitemizin hedefleri başta olmak üzere birçok soruya cevap verdi.

BRTV'de yayınlanan programa dair haber aşağıda verilmiştir.

BRTV'de yayınlanan programın tamamı aşağıda yer verilmiştir.
BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi