KPSS Türkiye birincisi Şeyda Başa, Rektör Uzun’u ziyaret etti

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) Türkiye birincisi olan Şeyda Başa, Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, KPSS Türkçe Öğretmenliği alanında Türkiye birincisi olan Şeyda Başa’yı tebrik etti. Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesinin tüm bileşenleri nitelikli mezunlar yetiştirmek için büyük bir gayret gösteriyor. Öğrenci merkezli çalışmalarımızda geleceğimizin mimarları olacak gençlerimize derslerle sınırlı olmayan bir öğrenme ortamında yeni yetkinlikler kazandırıyoruz. Onlara mutlu bir gelecek sunmak için 21. yüzyılın gerektirdiği kaliteli eğitim standartlarını sunuyoruz. Bu çabalarımızın neticesinde öğrencilerimizin elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor ve bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Bu düşüncelerle Bartın Üniversitesi ailesinin değerli bir üyesi olan mezunumuz Şeyda Başa’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yaşadığı mutluluğu dile getiren Şeyda Başa ise Üniversitemiz mezunu olarak elde ettiği başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

Başa, “Öğrenciliğimiz döneminde hocalarımızın bizlere olan inancı hepimizi geleceğe dair hep motive etti. Bizlerle çok ilgilendiler ve iyi bir öğretmen olmamız için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yakın ilgili için Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’a da teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.


ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi Rektör Uzun, TRT EBA “Hedefe Doğru” programına konuk oldu BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı