İdlib Şehidimiz Tolga Can Yılmaz’ı son yolculuğuna uğurladık

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Tolga Can Yılmaz, Çaycuma İlçesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından ebediyete uğurlandı.

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Tolga Can Yılmaz’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Çaycuma ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da yer aldığı törene binlerce kişi katıldı. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında törene katılanlardan helallik alınarak, dualar edildi.

İl Müftüsü Rüstem Can'ın cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin cenazesi Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi Tilkiler Mahallesi'nde kabristanda toprağa verildi.

Duyduğu üzüntüyü dile getiren Rektör Uzun, “Ülkemizdeki barış ve huzur ortamını tehdit ederek, içinde bulunduğumuz coğrafyaya gözyaşı olan hainlere karşı mücadele eden kahraman askerlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. Hakk’ın ve mazlumun yanında olarak, bölgeye hak ettiği huzur ve barış ortamını sağlamaya katkılar sağlayan Mehmetçiklerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Aralarında Çaycumalı kardeşimiz Tolga Can Yılmaz’ın da olduğu şehitlerimize şahsım ve üniversitem adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

BARÜ’de eğitimde kalite güvencesi ve sürdürülebilirlik konuşuldu Rektör Akkaya, ilk vizyon toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştirdi Vali Arslan, Rektör Akkaya’yı ziyaret etti BARÜ’lü öğrenciler “Yarının Teknoloji Liderleri” arasında yerini aldı Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’den Rektör Akkaya’ya ziyaret BARÜ Teknopark projesinde yeni aşamalar ele alındı BARÜ Rektörü Akkaya’dan il protokolüne ziyaret BARÜ’de devir teslim töreni: Prof. Dr. Ahmet Akkaya göreve başladı BARÜ’de Geleneksel Kariyer Günleri heyecanı yaşandı BARÜ, Antarktika’da insan sağlığı için araştırmalar yürütecek