Bartın SMMMO Başkanı Mustafa Fındık, Rektör Uzun'u ziyaret etti

Ziyarette Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Mustafa Fındık ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Başkan Fındık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Rektör Uzun, "Üniversitemizin sahip olduğu potansiyeli ilgili sektörlerle uygulamaya dönük deneyim ile birleştirerek üniversite-sektör işbirliğini oluşturmayı çok önemsiyoruz.  Oda ile Üniversitemizin işbirliği yapacak pek çok alanı bulunmaktadır. Bundan sonra da işbirliklerimizin artarak devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

BARÜ’de Geleneksel Kariyer Günleri heyecanı yaşandı BARÜ, akreditasyon başarılarına yenisini ekledi BARÜ’lüler yerli üretim ZİHA’larıyla maliyet ve zamandan tasarruf sağlıyor BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek Bartın’ın genç iş insanlarından Rektör Uzun’a ziyaret Rektör Uzun’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı BARÜ’lü öğrenciler dünyadaki insan hakları ihlallerine karşı çadır nöbetinde BARÜ, eğitim iş birliklerine bir yenisini daha ekledi BARÜ’lü öğrenciler 2 farklı projeyle 2 ödülün sahibi oldu BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi