Yardımcı Doçent Yabancı Dil Sınavları Hakkında

Üniversitemiz tarafından Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinin ilgili bölümlerinde ilan edilen yabancı dil sınav takvimi aşağıda gösterilmiştir.

Bu duyuru adaylara tebligat mahiyetindedir.

İlanen duyurulur.

SINAV TAKVİMİ

BİRİM ADI

SINAV YERİ

SINAV GÜNÜ VE SAATİ

Kutlubey Yerleşkesi Sayısal Derslik Binası Z11 Nolu Amfi

23 Ekim 2017 pazartesi

Saat 10.00

Edebiyat Fakültesi

(İngilizce Dil Sınavı)

Kutlubey Yerleşkesi Edebiyat Fakültesi Sözel Derslik

23 Ekim 2017 pazartesi

Saat 10.00

Edebiyat Fakültesi

(Almanca Dil Sınavı)

Kutlubey Yerleşkesi Sözel Derslik

27 Ekim 2017 cuma

Saat 14.00

2024-3 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır.