Yardımcı Doçent Adayları İçin Yabancı Dil Sınavı

Üniversitemiz Fen Fakültesi, Biyoteknoloji Bölümü ne alınacak Yardımcı Doçent kadrosuna 31.12.2017 tarihinde yayınlanan ilana göre yapılacak yabancı dil (İngilizce) sınav tarihi ve yeri aşağıda sunulmuştur.

Fen Fakültesi

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Mühendislik Fakültesi İdari Binası 130 Nolu Toplantı Salonu

23 Ocak 2018 Salı

Saat: 10.00

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri ne 31.12.2017 tarihinde yayınlanan ilanla alınacak olan Yardımcı  Doçent  kadrolarına  yapılacak yabancı dil (İngilizce) sınav tarihi ve yeri aşağıda sunulmuştur.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Binası Seminer Salonu 413 Nolu Oda

25 Ocak 2018 Perşembe

Saat: 10.00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, Felsefe ve Psikoloji Bölümleri ne 31.12.2017 tarihinde yayınlanan ilanla alınacak olan Yardımcı  Doçent  kadrolarına  yapılacak yabancı dil (İngilizce) sınav tarihi ve yeri aşağıda sunulmuştur.

Edebiyat Fakültesi

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu (120 nolu oda)

29 Ocak 2018 Pazartesi

Saat: 13.00

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ve Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı için 31/12/2017 tarihinde Habertürk Gazetesinde ilan edilen yardımcı doçent kadrosuna başvuruda bulunan adayların yabancı  dil sınavı (ingilizce) 30 Ocak 2018 Salı günü saat 14:00’te Eğitim Bilimleri Enstitüsü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınav İlanı 2024-3 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı