Türkiye Türkçesi Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları

2018-2019 akademik yılı için yapılan başvurular sonucunda üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenciler için yapılan Türkçe Dili Yeterlilik Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Okuma-Anlama, Dinleme, Yazma ve Konuşma olarak 4 farklı beceride gerçekleştirilen yeterlilik sınavında başarılı ve başarısız olan öğrencilere ait sınav sonuç listesine bu ilandan ulaşılabilmektedir.

Sınavlarda başarı sağlayan adaylarımız; sonuç belgelerinizi konuşma sınavının yapıldığı BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi) binasından alabilirsiniz.

Sınavda yeterli başarıyı sağlayamayan öğrencilerimiz Merkezimizde hazırlık sınıflarına kayıt olmak için lütfen BÜ-DEM ile irtibata geçiniz.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır