TÜBİTAK Başvurularında 1 Ocak 2019 Tarihinden İtibaren E-İmza Süreci Başlıyor

TÜBİTAK tarafından, proje başvuru süreçlerinin hızlandırılması, daha güvenli yapılabilmesi ve proje başvurularında basılı kopya belge alınmaması amacıyla, Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen programlara, 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile elektronik imzayla (e-imza) başvuru yapılacaktır.

Başvurular, 1 Ocak 2019’a kadar basılı ve e-imzayla alınacak, ancak bu tarihten itibaren basılı belgelerin gönderilmesi süreci tamamen ortadan kalkacak ve tüm başvuruların e-imzayla yapılması zorunlu olacaktır. Bu nedenle, proje ekibinde yer almak isteyen kişilerin ve kuruluş yetkililerinin, Nitelikli Elektronik Sertifikaya (NES) sahip olmaları gerekmektedir.

1 Ocak 2019 tarihi itibariyle ARDEB programlarına başvuru yapabilmek için;

TÜBİTAK tarafından hazırlanan e-imza başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiye ilgili bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/281/ardeb_e-imza_yardim_dokumani.pdf

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınav İlanı 2024-3 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı