TÜBİTAK - Araştırma Destek Programlarında (ARDEB) Gözlemci Panelist Olmak İster misiniz ?

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan programlar kapsamında sunulan projelerin değerlendirildiği panellere “Gözlemci Panelist” olarak katılmak isteyen akademisyenlere, katılacakları illerin uzaklığına bağlı olarak TÜBİTAK tarafından belirlenen miktarda ödeme yapılmaktadır.
“Gözlemci Panelist” olabilmek için ;
Gözlemci Panelist olma talebinde bulunan akademisyenler kendi çalışma alanları dışındaki panellere davet edilecek ve TÜBİTAK davetini kabul ederek panellere gidecek olan akademisyenlere katılacakları illerin uzaklığına bağlı olarak TÜBİTAK tarafından belirlenen miktarda(*) ödeme yapılacaktır.

(*) 250 TL Ödeme Yapılacak İller
Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kıbrıs, Kilis, Kırklareli, Malatya, Manisa, Mardin, İçel, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlı Urfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Van, Yalova.

100 TL Ödeme Yapılacak İller
Afyon, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak.
Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır Sözleşmeli Personel Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2024-04)